En sommer er over …

Sommeren går mot slutten. Men som de sier, aldri så galt at det ikke er godt for noe. På mitt lille hobbyverksted (det er veldig lite, Svein som jobber hjemmefra okkuperer hobbyrommet som (g)jemmekontor) går produksjonen for fullt.

Jeg prøvde å holde nettbutikken min stengt i sommer, men det har dere ikke brydd dere om. Det har tikket inn bestillinger med jevne mellomrom og jeg kan faktisk overføre penger til barna fra slummen i Kampala nå i august også. Det hadde jeg virkelig ikke trodd.

Akkurat nå går det mye i munnbind. Jeg har fått tak i stoff som er både pent og tett og lager de munnbindene som blir etterspurt. I tillegg eksperimenterer jeg med litt nye oppskrifter. Jeg har strikket og tovet det første paret med tøfler. De ble ikke helt som jeg hadde tenkt, men jeg prøver igjen med en ny oppskrift. Jeg er sikker på at gode, varme tøfler er et godt produkt når høsten slår til for fullt.

Men obs! obs! Jeg har fortsatt et godt utvalg av sitteunderlag tilgjengelig. De passer til uteskole, tur i skogen eller høstferie. Sjekk hele utvalget i butikken 🙂

Snart kommer det noen Breaking News om julemesse også. Følg med, følg med!