Høstkolleksjonen er på vei

Nå er det ikke lenger noe å lure på. Høsten er her og den rare sommeren 2020 er over. Jeg har fått tilbake hobbyrommet mitt slik at det er full fart i symaskinen igjen. Det betyr at det er mange fine vesker på vei ut i butikken.

Jeg har fått tak i en del stoff fra en spansk stoffbutikk som jeg synes er veldig fint. Svein hadde med to bager fylt opp med stoff den siste gangen han kjørte hjem fra Spania. Han sa han var litt bekymret for hva de ville si i tollen når han hadde med så mye «stoff», men det gikk selvsagt bra 🙂

Akkurat nå prioriterer jeg vesker med farger som passer godt når det er høst og vinter. Jeg tar med bilder av tre av stoffene så dere kan se. Min favoritt er kanskje stoffet med tiger- og leoparder på, men jeg synes de andre stoffene er veldig fine også.

Det blir spennende å se om dere liker de store eller små veskene best. Fra starten nå lager jeg vesker i litt ulike størrelser og så fyller jeg på med de det er mest etterspørsel av etterhvert. Selv om andre kriser har fått mye oppmerksomhet i det siste trenger barna fra slummen i Kampala i Uganda minst like mye hjelp som før. Derfor holder jeg fast ved formålet mitt og samler penger til dem. Da vet jeg også at alt kommer frem uten at noe blir borte underveis.

  • Stoff