Mange bekker små …

Nå er jeg skikkelig glad. Jeg allerede skrevet om hvordan jeg prøver å bruke noe av det jeg kan for å hjelpe noen som trenger det. Nå ser jeg at det virker også! Jeg har allerede solgt flere vesker og sitteunderlag. I går kunne jeg sende pengene jeg samlet inn i april til Care 4 Starving Children. Det ble faktisk nok til at mer enn 30 skolebarn fra slummen i Kampala får to måltider varm mat hver dag i én måned.

Det ser ganske lyst ut for mai måned også. Det tar faktisk en stund før PayPal overfører pengene som er betalt inn til meg sånn at jeg kan sende dem videre. Derfor vet jeg at kommer en god slump i mai også. Men det som står der er ikke nok. Jeg håper det er flere som har lyst på noe av det jeg lager og som vil bidra.

Når det i tillegg kommer sånne hyggelige meldinger på Facebook er det ekstra morsomt å holde det gående. Håper du kan hjelpe meg med å like og dele så kommer det kanskje enda fler innom en tur.