Om elce.no

Hei! Else-Marit heter jeg. Jeg er 62 år, bosatt i Fredrikstad og gift med Svein.

I mange år har jeg vært opptatt av å bidra til at barn har en trygg oppvekst. Noe jeg har forstått etterhvert er at lite er viktigere enn at barna får en god skolegang. En av de store utfordringene i fattige land er at barn går sultne på skolen og heller ikke får mat i løpet av skoledagen. Det er lett å forstå at grunnlaget for læring blir dårlig når det er forutsetningene.

Sommeren 2019 besøkte jeg flere skoler i Uganda. Da forsto jeg hvor lite som skal til for å hjelpe et barn med mat til skoledagen – og hvor utrolig mye det betyr for barnet og familien. Da jeg i tillegg, med egne øyne, fikk se de gode resultatene barna oppnår bestemte jeg mer for at dette vil jeg bidra til. Jeg lager derfor produkter som jeg selger til inntekt for skolemat til barn i Uganda. All inntekt utenom kostnadene til råvarene går direkte til barna. For å sikre at pengene kommer frem gis pengene gjennom den norske bistandsorganisasjonen Care 4 starving children som jeg kjenner godt og som også er registrert hos innsamlingskontrollen.

Hvis du er interessert i noen av produktene jeg selger kan du ta en titt i butikken min.

På disse sidene blogger jeg også litt om det jeg holder med på, reisene mine og oppdateringer om barna i Uganda. Følg gjerne bloggen min og jeg blir også veldig glad hvis du følger siden min Elce på Facebook.