Vinterrydding

Nå har det vært stille i bloggen noen uker, men nå er det ting på gang igjen. Før jul fikk jeg mulighet til å bruke en helg på Lilleheier gård hvor jeg kunne selge det jeg lager til inntekt for skolebarn i Kampala. Det var veldig moro og det gikk også veldig bra.

Ukene før salgshelgen på Lilleheier var det full fart med produksjon av både det ene og det andre. Heldigvis var det mange som likte det jeg hadde med og det ble en god slump penger som kunne overføres til Care 4 Starving Children i begynnelsen av januar. I tillegg var det også flere som tok kontakt i desember med ønske om spesialbestillinger. Det synes jeg er litt ekstra stas og jeg har prioritert de bestillingene før jeg fyller opp nettbutikken igjen.

Nå har jeg hodet over vannet og har bare igjen en håndfull bestillinger hvor jeg fortsatt venter på å motta riktig type garn. Lageret er gjennomgått og de nærmeste dagene kommer det ut en del flere produkter.

Selv om det er kaldt ute akkurat nå så er det vel også på tide å tenke på vårkolleksjonen. Gi meg gjerne noen tips hvis dere har gode idéer.