Påskeinnspurten i gang

Nå er det bare en drøy måned igjen til påske og her går strikkepinnene varme. De siste ukene har vært veldig morsomme og produktene i butikken har gått unna som varmt hvetebrød. Sitteunderlag og sett med luer og skjerf har vært veldig populære og tøfler er det helt tomt for.

Jeg er veldig glad for å se at tingene jeg lager faller i smak, men for å få solgt må jeg stikke frem hodet mer enn jeg egentlig liker. Det er likevel ikke så vanskelig når jeg vet at alle pengene går til et godt formål. Jeg får løpende meldinger om at pengene kommer frem dit de skal og gjør nytte.

Frem mot påske er det full fokus på de mest populære strikkeproduktene. Garnlageret mitt er så fullt at det nesten renner over, så det bør kunne bli noe for enhver smak. Når påsken er over tenker jeg at det er på tide med noen nye veskeprosjekter. Gleder meg til å designe årets modeller 🙂