Sommerferie og vareopptelling

Jeg var veldig spent da jeg åpnet nettbutikken i april. Jeg håpet på at dette skulle være en måte å skape oppmerksomhet om barna fra slummen i Kampala. Barna som må gå sultne på skolen og som har de dårligste forutsetningene for å fullføre skolegangen. Skolegangen som er helt nødvendig for å få en jobb som de kan forsørge en familie med.

Resultatet så langt er over all forventning. Når jeg nå tar en pause til slutten av august så er det med vissheten om at dere som leser dette blogginnlegget allerede har sikret 166 barn to måltider varm mat hver dag i én måned. Det er mange! Eller sagt på en annen måte. Ett barn er sikret mat hver eneste dag i fjorten år – det er hele skolegangen og vel så det.

Dette resultatet gir meg motivasjon til å fortsette. Og det kommer jeg til å gjøre. Nå skal jeg aller først ha litt sommerferie frem til ca. 20. august, og i den perioden har jeg begrenset med mulighet til å sende produkter dere har lyst på. Når jeg er tilbake etter ferien kommer det mange nye produkter i nettbutikken. Jeg håper det vil gi et like godt resultat som nå på forsommeren.

Jeg har litt sånne breaking news også. Nærmere jul vil jeg også være til stede på noen messer med produktene mine. Jeg håper du kommer, og jeg kommer tilbake med mer informasjon litt ut på høsten.

I mellomtiden ønsker jeg deg og dine en riktig god sommer. Vi sees!