Mange fine Ugandaprodukter i butikken

I dag er det en morsom dag med nettbutikken min. Jeg har flere vesker som straks er ferdige slik at jeg kan legge dem ut, og jeg holder også på med noen smågaver som blir tilgjengelige om noen få dager.


Men det mest morsomme i dag er at organisasjonen som jeg støtter, Care 4 Starving Children, har kommet med en del produkter de har tatt med fra Uganda. Vi legger dem ut i nettbutikken min slik at mange får mulighet til å se – og kjøpe. Det beste er at hvis du kjøper et av disse produktene så går hele kjøpesummen direkte til mat til fattige barn i Uganda.

Da jeg besøkte Uganda i fjor sommer besøkte jeg et håndverksmarked (Craft market) i hovedstaden Kampala. Det var mange små butikker tett sammen, faktisk så tett at det var vanskelig å vite når en butikk sluttet og den neste begynte. I disse butikkene solgte de masse forskjellig håndverk slik som det du kan finne her nå. De som lager de forskjellige tingene har bare primitive verktøy å hjelpe seg med så det er virkelig imponerende å se det de får til.

Min favoritt er nok de utskårne kvinnefigurene, men mye av det andre er også veldig fint.

Ta en titt da vel!